Marmeljada 2014 je zaključena

V soboto se je marmeljada končala za udeležence, v nedeljo pa še za celotno ekipo, ko je bil še zadnji štotor pospravljen, odpeljana zadnja vreča za smeti in taborni prostor vrnjen v prvotnem stanju.

V zadnjih dneh marmeljade so potekale aktivnosti za vse starostne skupine. V četrtek so otroci uživali na progi preživetja, kar ste lahko videli že v prejšnjem paketu fotografij, popoldan so se popotniki in popotnice spopadli z izzivom vodenja in poizkušali izvidnike in vodnice naučiti nekaj novih veščin. Zvečer je za izvidnike in vodnice potekalo tekmovanje med stegi, kjer smo izbirali naj bans. 

V petek smo dan pričeli z obiskom župana občine Ajdoviščina. V dopoldanskih urah so se nam pridružili še volčiči in volkuljice. Vse starostne veje so na svoj način izdelale svoj krak vetrnice, ki smo jo sestavili na zaključni prireditvi v petek popoldan. V poznih popoldanskih urah so udeleženci pridobivali znanja na delavnicah. Za starejše so bile zanimive delavnice kot so brušenje nožev, za volčiče pa delavnice, kot so pravilno čiščenje zob, izdelava nakita ... Za vsakega se je našlo nekaj!

Zaključni zabavni večer je za izvidnike in vodnice ter popotnike in popotnice bil nepozaben. Imenovali smo ga Vstajenje primorske. Spoznavali smo zgodovino skavtstva na primorskem, ogledali predstavitve vseh stegov in na koncu uživali v nastopu skavtske glasbene skupine. Večer se je moral prehitro končati, ker nas je čakala naporna sobota, ko je bilo potrebno pospraviti celotni tabor in spakirati nahrbtnike za pot domov. Tabor smo zaključili s sveto mašo v soboto ob 15ih v cerkvi v Logu.  

Za vse tiste, ki fotografij še niste našli na facebooku lahko v spodnji galeriji lahko najdete še fotografije dogajanja v zadnjih dneh.

Objavljeno v Novice2014, Novice
Galerija slik

Komentarji Ta objava ima 0 komentarjev. Komentarji so vidni le prijavljenim uporabnikom.